Tak for jeres ord

Nicolai var i Nada og samtaleforløb:

Kære Bettina,

Tak for din faglighed, empati og omsorg. Jeg tog fra dig med en lettelse og sund træthed som jeg ikke har mærket siden jeg blev syg. Nu vokser træerne jo ikke ind i himlen og jeg ved der kommer flere svære perioder men jeg kan virkelig mærke, at det dag for dag går bedre med lyst glæde og tro på en fremtid.

Kh Nicolai

Hanne og Niels var i parterapi:

Hej Bettina
Vi vil gerne sige 1000 tak for en rigtig god snak – vi har virkelig kunnet bruge det. Vi ved der skal kæmpes og det vil vi begge heldigvis gerne. Vi ved ikke helt hvad vi gør herfra måske vender jeg tilbage
Du skal i hvert fald bare vide at du har hjulpet os meget
God aften
Mvh Hanne
Yoga og mindfulness forløb på Blistrup Skolen:

Bettina har haft kørt et yoga- og mindfulness forløb i min femteklasse.

Klassen har tidligere været præget af et højt konfliktniveau eleverne imellem.

Nogle af eleverne er præget af at have svært ved at regulere egne følelser og har arbejdet meget med deres temperament.
Mange af eleverne er udfordret på koncentrationen og evnen til fordybelse, hvorfor det i dagligdagen har stort pædagogisk fokus at styrke denne.

Bettina har fra allerførste gang haft bemærkelsesværdig stor succes med at skabe tillid og positiv kontakt med børnene.
De lod sig meget hurtigt rive med i programmet og fik mod på at prøve det af, hvilket jeg som lærer absolut ikke tog for givet på forhånd.

Alle elever har været engagerede og har oplevet forløbet som særdeles positivt. De har glædet sig til hver session.
Som observatør har jeg kunnet se, hvordan eleverne er blevet bedre fra gang til gang til at følge Bettinas instruktioner.

For alle eleverne har jeg set fremgang i forhold til:

Smidighed
Styrke
Balance
Udholdenhed
Engagement
Evnen til at holde fokus og koncentrere sig om Bettinas instruktioner.

Bettina har bedt både eleverne og mig som observatør evaluere efter hver session. Eleverne har oplevet det meget positivt, at Bettina inddrager dem i fremgangsmåden både undervejs i sessionen, hvor hun hele tiden beder dem om at mærke efter selv, og efter sessionerne i deres evaluering.

Min oplevelse af forløbet og det udbytte eleverne har af det er så positivt, at jeg til en hver tid ville gøre det igen samt anbefale det til andre klasser.
Især for vores svage  elever – fagligt, følelsesmæssigt og motorisk, er et forløb, som det Bettina laver, utrolig befordrende for at fremme/ styrke det, mange af dem har svært ved, nemlig koncentration, selvregulering og fordybelse.

Annette Egholm, lærer. Blistrup skolen